Ben jij de medewerker ontbijt/lunch van dé buitenplaats van Schouwen Duiveland? Stap jij elke ochtend met het juiste been uit bed en heb je graag de avonden vrij? Ben jij een echte vroege vogel die klaar staat om onze gasten de dag met een goed ontbijt te laten beginnen? Houd jij van een beetje afwisseling zoals naast het verzorgen van het ontbijt ook het serveren van lunch of klaarzetten van meeting zalen? Dan zijn wij de ideale werkplek. Na het einde van je dienst heb je nog een heerlijke vrije middag om van te genieten. Wil je eens kijken hoe wij met elkaar werken? Een proefdag is altijd mogelijk!
Omstreeks 07:00 of 07:30 stap je ons bedrijf binnen waarin iedereen nog in volle rust is. Je start het bedrijf op. zet de oven aan en checkt met een scherp oog of je ontbijtzaal er netjes erbij staat. Zijn er aparte tafels voor groepjes en is het assortiment up-to-date? Je begint in de keuken met het afbakken van heerlijke broodjes en croissants en zorgt voor mooie zacht gekookte eitjes. Het spek wordt lekker krokant gebakken in de nieuwe Rational oven, die je deze ochtend helemaal voor jezelf ter beschikking hebt. Je zorgt voor lekker smeuig roerei en start de mooie koffiemachine in de ontbijt ruimte op. Vanaf 08 uur druppelen de eerste ontbijtgasten binnen. Je ziet in een oogopslag wie er behoefte heeft aan een gezellig praatje en wie verzonken zit in z'n ochtendkrant laat je lekker met rust met zn verse kop koffie. Een echtpaar informeert naar een rustige parkeerplek bij het strand en die voorzie je van de nodige informatie. Je zorgt ondertussen ervoor dat het buffet bijgevuld wordt en kookt nog wat zachte eitjes zodat iedereen een vers gekookt eitje heeft. Omstreeks 10 uur heb je de laatste ontbijtgasten "een fijne dag" gewenst en zorg je ervoor dat de ontbijtruimte weer klaar staat voor de volgende dag. Je vult het assortiment bij en geeft je bestellingen door aan de chefkok. Omstreeks 11.30 uur ga je zelf lekker even lunchen, want om 12 uur start de lunch. Onze lunch gasten verwelkom je op dezelfde wijze als je ontbijtgasten, je presenteert ze de menukaart, neemt de bestellng op en serveert deze uit. Wanneer het wat drukker is wordt je bijgestaan door een ervaren iemand uit de bedieningsbrigade. Om 15 uur eindigt je dienst en kun je naar huis en heb je nog een hele middag voor je.
Bedrijfsfitness
Vakantie regeling :